Friday, August 29, 2008

sildid

Kui me Kainiga veel kolmandal korrusel elasime, siis sain empsilt ühe söögilaua keskmise osa - mul oli vaja lihtsalt laua ehitamiseks materjali.
Niipea kui kolisime teisele remonti tegema võtsin kaasa ka selle laua jupi ja lihvisin ära - katsin pruuni puiduvärviga ja joonistasin hõbedase värviga mustri. Kõige pealmine kiht on lakk. Hiljem rulluiske puhastades atsetooniga tuli lakk lahti ja ma värvisin laua üle(vaata uuemaid postitusi):)
Alloleva kapi ostsin kasutatud mööbli poest ja värvisin pruuniks. Karbid pihustasin hõbedase ja kuldse aerosooliga üle ja meisterdasin sildid külge... hiljem plaanisin nende ümberkujundamist(jälgi uuemaid postitusi)
*Pildid paistavad mõnede monitoride peal täiesti tumedatena!*

Thursday, August 28, 2008

kapid

Kapid sain emmelt - ta otsustas need köögist välja visata. Krahv Black tegi riiulid sisse ja mina maalisin akrüülvärvidega lilled peale.
Alguses arvasin, et kuldseks värvituna näevad lilled paremad välja, kuid uue kapi kallale asudes otsustasin, et ilma seest värvimata on tulemus märksa parem. Iluliistud kiskusin ära ja värvisin punaseks. Joonistuse katsin lakiga.

*Pildid võivad paista mõne monitoriga liiga tumedad*