Thursday, December 03, 2009

Tuesday, December 01, 2009

proovitöö

Teie ees seisab minu uute kinnaste lõng! Luban, et postitan kinnaste pildid, kui ma lõpuks need valmis saan, kuid enne aasta möödumist pole teil neid mõtet oodata:)

Wednesday, November 25, 2009

Laua maalimine

Mul oli Iirimaale sõiduni jäänud vaid loetud päevad ja nii tundsin vajadust oma ära rikutud laud korda teha.
Õnneks mõte jooksis ja nii sain suhteliselt kiiresti oma tööpinnaga hakkama:D

Tuesday, November 24, 2009

Krahv Blacki kindad

Tahtsin kindaid kududa ja nii tekkis väike mõte, et peaksin ehk kõigile tuttavatele käpikud kuduma:)
Peale Krahv Blaki kinnaste valmissaamist olen isegi jõudnud järeldusele missugust lõnga on kõige parem kasutada:)) Nüüd pean veel vahvaid mustreid välja mõtlema!

Friday, November 06, 2009

Issi kaart

Tahtsin kirigami-stiilis kaarte teha ja sattusin ääretult armsa nö poe[link] peale, kust saab osta lõikeid - cut pop up pakub uskumatult laia valiku kõiksuguseid pilte.
Samas kui suudate ise välja mõelda, kuidas neid teha, siis on see tõesti üks väärt ettevõtmine, sest tulemus saab olla ainult hea:D
Siin on minu meisterdatud kaart... kas pole efektne mõnd ise teha?
Meie esimene kirigami-stiilis teos oli tõenäoliselt lumehelbeke või süda, nii et meilegi pole see teab mis eksootika:)

Saturday, October 31, 2009

Halloween

Sain eelmise aasta Halloweeni peost nii suure hoo sisse, et nüüd ei kujutagi enam ette, et ma seda pidu ei korraldaks.
Lisaks mõtete lennule, mida kõike õhtuks planeerida on mul veel üks põhjus, miks sõpru külla kutsuda:D
Kain tegi Tehnole superarmsa keebi, mida kiisu kandis uhksega - ja see sobis talle niii hästi!

Wednesday, October 21, 2009

seina maalimine

Ma pidin vannitoa seina ja köögikapi juba ammu ära värvima, kuid inspiratsiooniga oli raskusi. Olin tihti mõelnud mis meile sobiks ja samas oleks lihtne. Üleeile tööl väikest mõttepausi pidades sattus käeulatusse ära viskamiseks mõeldud paber ja ma hakkasin sinna sodima.
Paar minutit hiljem tuli mulle kujundamise mõte just kui välk selgest taevast pähe nii et ma teadsin detailideni milline ja mis värvi meie sein pidi välja nägema.
Paraku koju jõudes Kain ei tunnistanud minu värve heaks ning teatas, et see on liiga sünge ning vanaemalik... vm sellelaadset. Veel samal õhtul hakkasin ettevalmistusi tegema ja pesin vannitoa põhjalikult puhtaks, et värv ilusti seina jääks.
Paistis, et Kain leppis lõpuks kõigega, mis mulle pähe torkas tollel hetkel ja nii hakkasin lõpuks pruuni värviga seinale jooni vedama. Kui ma olin algusega maha saanud leidis Kain, et mu mõte ei olnudki hullemate killast ning varsti oligi enamus seina valmis ja me mõlemad sellega rahul.

Friday, October 09, 2009

Dekaadi kestnud sõpruse tähistamine

Meil täitus Kainiga lähemalt tutvumisest septembrikuus 10 aastat! Uskumatu kui kiirelt aeg lendab.
Et meil polnud kuni oktoobrini kuidagi aega peo korraldamiseks, siis kutsusime sügise alguses inimesed kokku.
Meisterdasin peo jaoks kolm küünla ümbrist, millest üks on siin:

Näeb välja nagu meil oleksid olnud matused:S Alles praegu vaatasin, et järgmine kord oleks viisakas midagi rõõmsamat meisterdada:))

Sunday, September 13, 2009

Leivategu

Siin on taas leiva küpsetamise proov - endiselt polnud tulemus isegi rahuldavale lähedane:D Aga küpsetada oli väga tore:)
Retsepti sain kuskilt toidublogist, kuid kaotasin kahjuks järje:S

Friday, September 04, 2009

0xDeadbeef / 0xDeadbeef

* ja tema kolleegid ning sõbrad lähevad orienteerumisele, millest tahaksin ise ka jubedalt osa võtta. Paraku olin jõudnud juba paremad plaanid ära teha, millest taganeda ei saanud.
Poisid tahtsid aga oma tiimile musta värvi särke ning mingit kujundust neile. * rääkis meie eilsel rulluisuringil, et nad valisid isegi tiimi nime välja, kuid nüüd oleks veel pilti vaja. Ta ei hakanud oma mõtteid kujunduse osas välja pakkuma, et mitte rikkuda minu arusaama asja, seega püüdsin õhtu otsa midagi leidlikku meisterdada.
Ühesõnaga tiiminimeks sai Deadbeef - kusjuures ma ei tea siiani, kas see on kokku kirjutatult või mitte:D ja ma ei tea siiani ka tegelikku tagamaad, miks just selline nimi valiti -, kuid arvestades poiste töökohti jõudsin mina järgmise pildiideeni oletades, et tiiminimi tuleneb heksadetsimaalarvu positsioonilisest arvusüsteemist 0xdeadbeef 'ist:
Hommikul, kui ma selle sketsi ära saatsin, selgus, et kõik olid tulemusega väga rahul:D Minu õnn!
* lasi vist kaastundest, et ma ei saa osaleda ka mulle särgi trükkida:) Mulle nii meeldib see värvide valik, mille nad lõpuks langetasid ja kannan seda särki ääretu uhkusega:D

Wednesday, August 26, 2009

kukeseened

* tahtis minna kukeseeni korjama ning mul õnnestus temaga kaasa taaruda:)
Paik kus käisime oli ääretult ilus ja seal oli tohutult jõhvikaid, mida oleks hea meelega korjanud rohkem kui oleks olnud anumat ja rohkem aega.
Nendest seentest saime häid roogasid! Ja Tehno aitas isegi puhastada:)

Monday, July 20, 2009

ciabattad ja maitsevõi

Sel nädalal otsustasin, et tahan leibasid hakata küpsetama ja siin on siis esimene proov ciabattadega - retsepti sain Nami-Nami'st[link].
Võiks öelda, et polnud nii head kui retsepti kommentaarid lubasid - muidugi ikka põhjusel, et mul lihtsalt ei tulnud õigesti välja:D
Hiljem selgus, et leivategu vajab pikemat protsessi ja esimestel kordadel ei pidavatki nii hea olema, kuid säilis kaua küll!

Luban, et hakkan taas leibasid ise küpsetama... kuid vist alles siis kui Krahv Blackiga kokku kolime.

Wednesday, April 15, 2009

Kaart kõige väiksemale

Tegin kaardi kursavenna lapse sünnipuhul. Peaks galligraafilist kirja rohkem harrastama:D

Tuesday, February 03, 2009