Sunday, September 13, 2009

Leivategu

Siin on taas leiva küpsetamise proov - endiselt polnud tulemus isegi rahuldavale lähedane:D Aga küpsetada oli väga tore:)
Retsepti sain kuskilt toidublogist, kuid kaotasin kahjuks järje:S

Friday, September 04, 2009

0xDeadbeef / 0xDeadbeef

* ja tema kolleegid ning sõbrad lähevad orienteerumisele, millest tahaksin ise ka jubedalt osa võtta. Paraku olin jõudnud juba paremad plaanid ära teha, millest taganeda ei saanud.
Poisid tahtsid aga oma tiimile musta värvi särke ning mingit kujundust neile. * rääkis meie eilsel rulluisuringil, et nad valisid isegi tiimi nime välja, kuid nüüd oleks veel pilti vaja. Ta ei hakanud oma mõtteid kujunduse osas välja pakkuma, et mitte rikkuda minu arusaama asja, seega püüdsin õhtu otsa midagi leidlikku meisterdada.
Ühesõnaga tiiminimeks sai Deadbeef - kusjuures ma ei tea siiani, kas see on kokku kirjutatult või mitte:D ja ma ei tea siiani ka tegelikku tagamaad, miks just selline nimi valiti -, kuid arvestades poiste töökohti jõudsin mina järgmise pildiideeni oletades, et tiiminimi tuleneb heksadetsimaalarvu positsioonilisest arvusüsteemist 0xdeadbeef 'ist:
Hommikul, kui ma selle sketsi ära saatsin, selgus, et kõik olid tulemusega väga rahul:D Minu õnn!
* lasi vist kaastundest, et ma ei saa osaleda ka mulle särgi trükkida:) Mulle nii meeldib see värvide valik, mille nad lõpuks langetasid ja kannan seda särki ääretu uhkusega:D