Tuesday, December 31, 2013

Washi tape / Washi kleeplint

See on müstiline, kui palju erinevaid asju on võimalik Washi kleeplindiga teha. Siin on vaid üks (igav!) näide selles kuidas seda kleeplinti saab kasutada.

Tegin suuremat piparkookide kaunistamist ja otsustasin sõpradele väiksed piparkoogi kotikesed kinkida:) 

Monday, December 23, 2013

Christmas adornments / Jõuluehted

Korjasin suvel käbisid spetsiaalselt selleks, et neid spreiga värvida ja siis kodus kaunistuseks kasutada. Kuna mul neid käbisid sai üksjagu, siis tegin mõned kingituste külge kinnitamiseks ja mõtlesin, et need oleksid ideaalsed kuuse kaunistused.

Et ma aga siiani pole kuuske tahtnud üheski vormis koju tuua, siis mõtlesin, et teeks neid ehteid perekonnale. Muidugi mõned päevad hiljem ehituspoodi minne jäi mul roosa kunstkuusk silma ja nüüd ma tahan seda kuuske omaleXD Black lubas selle ära osta, kuid et see puu nii rääbakas välja nägi, siis ma ei tahtnud kiirustada ostuga. Vaatame, mis tulevik toob, sest ilusaid rohelisi kunstkuuski ma nägin, lootust on, et ka roosad kuused muutuvad ilusamaks. 
Siin on mõned pildid käbide värvimisest:

Sunday, December 22, 2013

Coffee machine / Kohvimasin

 Kirjutan sellest kohvimasinast hiljem. Seniks mõned pildid.


Tuesday, December 03, 2013

Socks / Sokid

Need pole küll minu kootud, kuid tunnen, et pean neid villaseid sokke oma blogis mainima, sest seda ei juhtu iga aasta, kui mu ema kudumismaniakiks muutub ja tuttavatele sokke koob:D Tänu sellele, et ta kudumisega hakkas tegelema ja Blondie ning Blondie emale sokid kudus, sain ühe paari ka mina:)

Thursday, November 28, 2013

Monday, November 25, 2013

Porcelain birds / Portselanist linnud

 Leidsin uhked jõulukaunistused, mis tegelikult sobivad suht igaks aastaajaks. Proovisin linde pildile saada, kuid siis selgus, et nende fookusesse saamine on päris keeruline:D


Tuesday, November 19, 2013

Grumpy Cat / Pahur kass

Nagu te juba mõistate, siis see lugu on Krahv Blackist. Ma leidsin umbes aasta tagasi tassist pildi, kuhu oli maalitud Grumpy Cat ja see meenutas Krahv Blacki hommikust näoilmet nii täpselt, et ma jagasin seda pilti härraga. Black oli täiesti nõus faktiga, et see kass meenutab teda ja nüüd kuu tagasi avastasin, et Grumpy Catist on tehtud ka pinnalaotus:O Uskumatu, aga paistab, et see aretatud tõug on inimestele nii armsaks saanud, et kass on nüüd saadaval igal kujul.


Miks ma aga kassi peale kokku kleepimist purki panin, on hoopis teine teema. Ma tegin kassi valmis ja pakendasin ära, et Black saaks selle tööle võtta ja oma töölauale asetada, et kolleegidele uut kõneainet pakkuda:D

Monday, November 11, 2013

Money piggy (restyle) / Rahakassa (restyle)

Krahv Black ostis omale uue käekella ja see oli pakendatud selisesse uhkesse karpi. Black ostis tõenäoliselt kella selle pakendi pärast, kuna see meenutab legoklotsiXD
Tegin sellest pakendist rahakassa, sest Blacki raha vedeleb kogu aeg igal pool - nii saan leitud sendid ja mündid ilusti ühte kohta koguda.

Friday, October 25, 2013

Black light / Must valgus

Proovisin läbi päris mitu erinevat musta valguse pirni ja presenteerin nüüd uhkusega ka teile, et see on kõige parim pirn, et kui kellelgi on soovi musta valgust kasutada, siis te ei pea poest-poodi käima ja raha tühja kulutama.

Thursday, October 10, 2013

Hand towel restyle / Käterätikute restyle

Ostsin uued käterätikud ja need nägid nii üksluised välja, et ma otsustasin pitsid peale õmmelda. Selle halli pitsiga rätikud ei saanud kohe valmis ja ootavad praegu natuke nurgas kuni ma aega nende jaoks saan.


Monday, September 02, 2013

Present for Mari / Mari kingitus

Lühikirjeldus on natuke pikem, seega püüan selle hiljem siia lisada.

Thursday, August 29, 2013

Monday, August 05, 2013

Mouse / Hiir

Oma asju sorteerides leidsin vana arvutihiire, mida ma pole kasutanud sellest ajast saati kui mu Mac OS X Tiiger õhku lendas. Panin selle hiire lauaarvuti juurde rippuma ja plaanin selle käiku võtta, kui sobiv hetk tuleb!


Saturday, August 03, 2013

Gift from Merge - The Idea Book / Kingitus Merksilt - idee raamat

Selle raamatu/märkmiku kinkis Merks mulle 2007 talvel, kui me jõuluprojekti tegime. Väga asjalik märkmik, sest ma saan sinna oma sulega sisse kirjutada igasugu mõtteid, nii et petan inimesed ära - nt Black arvas tükk aega märkmikut uurides, et tekst on sinna prinditudXD



Saturday, July 13, 2013

Pine cone restyle / Käbide restyle

Minu seenelkäigust sai hoopis käbi- ja samblakorjamise retk:D

Friday, July 12, 2013

Tallinn Maritime Days / Tallinna Merepäevad

Ma jõudsin ka lõpuks kuuendatele Tallinna Merepäevadele, mis toimuvad traditsiooniliselt kolmes Tallinna kesklinnas asuvas sadamas – Reisisadamas, Lennusadamas ja Noblessneri sadamas.
Läksime Blondiega Kruzenshterni vaatama ja saime isegi pardale - paraku Krahv Black jäi hiljaks nii laeva vaatamisele kui ka merel toimuvale etendusele. Sellegi poolest liitus ta hiljem Topsis istumise ajaks kuhu jõudis ka Mari.
Merepäevade üheks suurimaks külastajamagnetiks saab sellel aastal olema kindlasti maailmakuulsa purjelaeva „Krusenstern“ külastus. Viimati külastas „Krusenstern“ Tallinna kaks aastat tagasi ning rahva huvi selle väärikas eas merede valitseja vastu oli tohutu. Kindlasti ei puudu programmist ka sel aastal traditsioonilised laevasõidud Reisisadama ja Lennusadama vahel, tihe kultuuriprogramm ning palju vahvat tegevust pere pisematele.