Tuesday, December 31, 2013

Washi tape / Washi kleeplint

See on müstiline, kui palju erinevaid asju on võimalik Washi kleeplindiga teha. Siin on vaid üks (igav!) näide selles kuidas seda kleeplinti saab kasutada.

Tegin suuremat piparkookide kaunistamist ja otsustasin sõpradele väiksed piparkoogi kotikesed kinkida:) 

Monday, December 23, 2013

Christmas adornments / Jõuluehted

Korjasin suvel käbisid spetsiaalselt selleks, et neid spreiga värvida ja siis kodus kaunistuseks kasutada. Kuna mul neid käbisid sai üksjagu, siis tegin mõned kingituste külge kinnitamiseks ja mõtlesin, et need oleksid ideaalsed kuuse kaunistused.

Et ma aga siiani pole kuuske tahtnud üheski vormis koju tuua, siis mõtlesin, et teeks neid ehteid perekonnale. Muidugi mõned päevad hiljem ehituspoodi minne jäi mul roosa kunstkuusk silma ja nüüd ma tahan seda kuuske omaleXD Black lubas selle ära osta, kuid et see puu nii rääbakas välja nägi, siis ma ei tahtnud kiirustada ostuga. Vaatame, mis tulevik toob, sest ilusaid rohelisi kunstkuuski ma nägin, lootust on, et ka roosad kuused muutuvad ilusamaks. 
Siin on mõned pildid käbide värvimisest:

Sunday, December 22, 2013

Coffee machine / Kohvimasin

 Kirjutan sellest kohvimasinast hiljem. Seniks mõned pildid.


Tuesday, December 03, 2013

Socks / Sokid

Need pole küll minu kootud, kuid tunnen, et pean neid villaseid sokke oma blogis mainima, sest seda ei juhtu iga aasta, kui mu ema kudumismaniakiks muutub ja tuttavatele sokke koob:D Tänu sellele, et ta kudumisega hakkas tegelema ja Blondie ning Blondie emale sokid kudus, sain ühe paari ka mina:)