Wednesday, December 31, 2014

Perfumes / Lõhnaõlid

Kinkisin Atile tema lemmiklõhna - see on küll vist ainus lõhn, mida tuleb lausa Inglismaale või Iirimaale ostma minnaXD Ei tea kas Atil on midagi viga või Eesti mehed leiavad, et magusad lõhnad on nõrkadele.
Endale tõin sel korral Escada Magnetism lõhna, kuigi ma olen endiselt Diesel Loverdose andunud fänn - pole siiani ühtegi nii meelepärast lõhna veel leidnud. Magnetism oli see, mida jumaldasin kuni võitsin täiesti ootamatult Loverdose parfüümi. Pidasin siiski mõistlikuks aeg ajalt midagi muud proovida.


Friday, December 26, 2014

Goat / Kits

Ma olen alati kitsi miskitõttu kartnud, kuid eelmisel aastal läks see hirm nii pea üle, kui ma kolleegidega väljasõidul minikitsede parve nägin. Nüüd aianduspoes jalutades leidsin seesuguse kuuseehte ja Black lubas mul selle endale osta:D


Wednesday, December 24, 2014

Saturday, December 20, 2014

Christmas Cards - Red and Golden / Jõulu kaardid - punased ja kuldsed

Tegin selleks jõuluks hunniku kaarte lähedastele nii kodumaal kui ka neile, kes on siit kaugemal. Sellised nad siis sel aastal välja näevad.
Kui kellelgi on huvi, kuidas ma neid kaarte valmistan, siis tegin ka juhendi - otsi "juhend" labeliga vastav postitus ülesse.



Tuesday, December 02, 2014

Lunchbox / Toidukarp

Lähen kuuks ajaks reisile ja mõtlesin soetada omale natuke rohkemate võimalustega söögikarbi.
See toode on üllatavalt populaarne, sest Krahv Blacki ema soovis omale ka sellist ja kui ma Kaubamajja lisakarpi ostma läksin oli riiul puhas.


Wednesday, November 26, 2014

Gingerbreads for colleagues / Piparkoogid kolleegidele

Üle-eelmisel aastal proovisin ise piparkoogitainast teha ja kõik ise valmistada, kuid glasuur ei tulnud nii hea kui ma oleksin tahtnud ning piparkookide meisterdamisega sai päris palju sinist suitsu tuppa tekitatud. Niisiis juba teist aastat järjest otsustasin, et kasutan valmis piparkooke, sest siis on kindel mis maitsega küpsetised on - eriti veel juhul, kui pole aega ebaõnnestunud küpsiseid uuesti teha.
Kasutasin Reval Kondiitri glasuuri, sest siiani on see kõige parema tulemuse andnud.

Mõned pildid tööprotsessist:



Saturday, November 01, 2014

A Gift for Stefani / Stefi kingitus

Ostsime Krahv Blackiga Vanalinna päevade turult kaks loomakujulist puslet - selle rebase ja põdra. Põdra jätame omale, sest see on meie klanni sümbol - Krahv Black leidis, et meil peaks olema oma klann mistõttu ma mõned aastad tagasi kujundasin meile ka vapi.
Et mõlemad loomad olid pakendatud kilekotti koos taustapaberiga, siis otsustasin kaardi kirjutamise asemel kirjutada õnnesoovi otse tausta peale.


Friday, October 31, 2014

Halloween party / Halloweeni pidu

Ma olen juba päris hunnik aastaid Halloweeni pidu pidanud, mitte sellepärast, et ma hooliks sellest välismaa pühast vaid peamiselt seetõttu, et mul oleks ettekääne lükata kõik tegemised edasi ja kutsuda sõbrad külla.
Esimesel aastal tõin vahtralehti tuppa ja tegin kõrvitsatest laternad, iga aastaga edasi on pidu aina värvikamaks muutunud ja sel aastal tegin isegi Harry Potteri stiilis lendavaid küünlaid:D
Raunts tõi venda külastades kaasa uhked õhupallid, mille sees on led tuled ja need pidid põlema ööpäeva, reaalsuses aga särasid need kollinägudega õhupallid vähemalt kuu aega kui mitte kauem ja Raunts soovitas tarbijakaitsesse pöörduda, sest pakendil olev tootekirjeldus ei vastanud tegelikkuseleXD