Wednesday, August 27, 2014

Welcome sign / Tere tulemast tervitussilt

Lily tuli Eestisse ja me läksime Krahv Blackiga talle lennujaama vastu. Mõtlesin talle üllatuseks teha kaasa loosungi - eks ma tahtsin natuke lollusi ka vist teha ja röökida avalikus kohas:D Blackil oli mingi hea idee selle alumise lausega ka (We don't have any money! Why did you come?), aga ma ei mäleta mis põhjusel me selle sinna kirjutasime - et kõrvalvaatajad väga imelikult meid ei vaataks, siis püüdsin alumise loosungi natuke tagasihoidlikumalt kirjutada.

Selle sildi tegemisel mõtlesin katsetada uus Zig'i akvarelli vildikaid - tulemus sai minu meelest väga hea. Ise olen väga rahul tulemusega:D


Tuesday, August 19, 2014

Cotton Swab Box Project / Kõrvatikutopsi projekt

Meie pere teine pool kasutab kõrvatikke nii, et need vedelevad igalpool. Blackil ei tule enda järelt koristamine ka väga hästi veel välja - ma pole kindel kui palju me peame koos harjutama koristamist, enne kui ta ise hakkama saab.
Igal juhul olin lõpuks sunnitud välja mõtlema mooduse, kuidas need kogu aeg oleksid nähtaval ja võimalikult lihtsalt kättesaadavad ja õigesse kohta tagastatavad. Eelmisele kõrvatikutopsile, mis oli täiesti ümmargune, kleepisin kaks magnetit liimiga külge ja asetasin boileri külge. Probleem oli aga selles, et mõnikord oli topsik liiga raske ja see kippus libisema allapoole. Nüüd leidsin aga poest täiesti juhuslikult karbi, millel on üks külg natuke lamedam - paistab, et ka tops ise on kergem ja kaas ei käi küljest täiesti ära:D Suurepärane leid üle pika aja!
Leidsin kodust magnetkleepekat ja panin kaks tükikest topsi külge - see variant töötab mitu korda paremini. Soovitan ka teistele seesugust asja, kui topsi on kuhugi võimalik asetada.


Tuesday, August 05, 2014

Gas Lamp / Gaasilamp

Ostsime Blackiga alguses õlilambi, kuid too suitses hirmsasti ja nii avastasime enda jaoks gaasilambi - see valgustab üllatavalt hästi!


Stenders Products / Stendersi tooted

Pole ehk väga selle blogi teema, aga mõtlesin, et jagan siiski pilte vahvast uuest poest - vannipallid, kreemid ja seebid on päris mõnusad asjad ja neid on vahva kinkida, kui muid kingiideid ei ole.
Minu vaieldamatud lemmikud on vannipallid, mis lõhnavad mõnusalt ja teevad naha pehmeks - valge pall on kõige ägedam, kuid see sai otsa:(


Watercolors and Lily / Vesivärvid ja Lily

Et ma pole ammu akvarellidega midagi teinud, siis otsustasin natuke kätt harjutada. Võtsin ette foto Lilyst ja proovisin  paari tehnikat. Endalegi üllatuseks sain abijooned kiirelt paberile ja asuda vesivärvide segamise juurde - mul kulus vaevalt pool õhtut terve selle projekti peale. Pean tunnistama, et hariliku- ja/või pastakatehnika meeldib mulle rohkem:D
Proovisin kuidas soola raputamine mõjutab värvide hajumist - päris hea efekti jättis, kuid see paber ei meeldi mulle väga.