Tuesday, December 15, 2015

Thank You Gifts to Neighbours / Naabrite kingitused

Me pole Blackiga pikka aega saanud tagasi Pärnusse minna, et kütta ta ema korterit ning tänada naabreid lahke abi eest, kui meil oli hädasti vaja lisakäsi auto käima lükkamisel.
Me unustasime auto salongis tule põlema ja ei kasutanud siis sõidukit kolm päeva ning selle ajaga läks aku tühjaks. Kahjuks oli auto pargitud ka just sellise koha peale, kus me ise ei saanud aru, et autos tuli põleb:D Kui meil aga koju minemise aeg kätte jõudis, siis avastasime, et meil on probleem ning käre külm ei aidanud meid ka kuidagi. Tegelt viimasel hetkel meenus mulle, et meie autol on selline kaskokindlustus, mis võimaldab meil tasuta autoabi välja kutsuda, kuid selleks ajaks olime leidnud naabrid, kes meid juba tagurpidi käima tõmbasid - jah, mulle tuli miskitõttu üllatusena, et ka tagurpidi võib autot käima tõmmataXD Ajan vist siinkohal oma teadmised segamini automaatkäigukastiga autode teisaldamisega.


Tuesday, December 01, 2015

Holiday Candles / Pühade küünlad

Ma olen sel aastal küünalde kaunistamist tõesti nautinud ja mõtlesin, et miks mitte kinkida kõigile üks kena küünal, mida saab soovi korral pühade ajal lauale asetada, et see annaks toale meeldivat romantilist valgust.
Paistab, et see teema hakkab aga end tasakesi ammendama ja ma pean uueks aastaks mõne uue mõttega välja tulema. Sel korral võlgnen ma oma tänu idee eest oma õele, kes sel aastal abiellus ja palus mul mõelda välja, kuidas tema pulmaküünal ära kaunistada.