Thursday, December 14, 2017

Christmas tree / Jõulukuusk

Meie jõulukuusk. Mul tuli mõte nii uusi lilli kodu aknale soetada ja puu maale kevadel istutada. Leian, et ma olen ikka nii nutikasXD


Tuesday, December 12, 2017

Mänguasjakast / Toybox

Kuna mul on Liisale veel mänguasjakasti viimistlemine pooleli ja ma pole ikka veel suutnud ära otsustada, mis mustriga ma töö lõpule viin, siis sellega seoses mõtlesin, et võiks ju beebigrupi loosipakkide tegemisel üllatada saajat ka mänguasjakastiga, sest praeguses eas ei tohiks neil veel kõike varustust olla.
Et ma niikuinii poodidesse kammima ei saa lastega minna ja Ati tuleb suht hilja koju, et põnnidel silm peal hoida, siis tundus see meisterdamise projekt kiire ja asjaliku mõttena.

Niipea kui sain teada pisikese beebi nime, hakkasin kohe tema nime kaanele kujundama ja töö jäi esiti pikalt seisma vaid seetõttu, et ma ei olnud päris kindel, millise lahendusega kaane osa lõpule viia, sest ma polnud rahul, et kaane puit oli kergelt tumedam, kui ülejäänud kast. Muidu oleksin lasknud Blackil nime puusse põletada ja lihtsalt autod külgedele maalinud.

Otsustasin jätkata pilvemotiividega, kuigi lõpptulemus sai minu meelest natuke liiga kirju. Ometigi olin idee endaga suht rahul... loodetavasti on seda ka saaja.

Ja selle kasti pakkisin ise pakkepaberisse ning selleüle olen nii uhke, et ma ei oska oma tundeid kohe kirjeldadagiXD Samas pakkimiskunsti on vaja veel harjutada, seega seda uhkuse tunnet peaks eelolevatel aastatel veel küll ja küll saama tunda:D