Saturday, March 31, 2018

Liisa sünnipäevakutse / Liisa's Birthday Invitation

Jälle üks teema, mida olen väga pikka aega edasi lükanud. Mul on aga siiralt hea meel, et ma siiski kõikide oma suurte ideede juures suudan mõne asja juurde ikka lõpuks jõuda.

Veetsin terve öö ja päeva, et erinevaid poolikuid asju järjest teha. Aga akvarelli teemaga tegin nii algust, kui viisin ka esimesed mõtted lõpule - jah, suurem osa aega kulus siiski juhendites sobrades ja kuulates ning otsides lahendusi, kuidas ma soovitud tulemuseni jõuaksin.

Liisa kutse sain valmis ja saadetud täna. Eriliselt uhke olen aga selle üle, et põhimõtteliselt olen kõik ise teinud va 5 fonti kuuest. Sõna "kutse" on mul kirjutatud ja see on tehtud nende tähtedega, mille kallal olen nüüd tükk aega nokitsenud. Ei tea, kas ma selle fondi käima ka saan või jääb tehniliste tõrgete taha kinni - see programm, millega tahan fonti kokku panna on mõeldud vaid Mac-idele ja Maci endise kasutajana pean tunnistama, et tegelikult ma seda arvutit enam endale küll osta ei sooviXD Ta on küll ilus ja tal on palju häid lahendusi, kuid Maci puudused on minu jaoks liiga suured... see-eest Ubuntu pole meid Atiga läbi kõigi nende aastate kordagi alt vedanud.

Töökäigu juures vast pikalt ei peatu, sest ma jõudsin märkmikusse olulised punktid üles tähendada ja ma ei jõua seda kõike uuesti ümberkirjutada.


Olen selle kutse üle väga uhke, kuigi täiuslikkusest on siin palju puudu. Minu erilised lemmikud detailid on aga see tantsiv naine kleidid, Liisa esile toodud silmad(need on kusjuures veel lohakalt tehtudXD), litrite sadu, punane akvarellilaik ja rippuvad jäätised:D


Albums / Albumid

Mõtlesin vanaemale albumid teha nii nagu olen ka oma vanematele ja Ati sugulastele teinud.


Friday, March 30, 2018

Tooted - Pudel

Atile kingiti veepudel - aga nagu alati saan selle omale tavaliselt:D Pean ütlema, et olen sellega väga rahul.


Friday, March 02, 2018

Kaisa kinkis Gunnule lohe

Kaisa on väga andekas heegeldamises ja tal tulevad need loomakesed nii hästi välja... ei tea kas ta on oma oskuse oma emalt pärinud, sest Monika on väga andekas laudlinade heegeldamises.
Ma vaatasin seda mänguasja oma pool päeva ja imetlesin kõiki neid detaile.