Monday, December 09, 2019

Wednesday, December 04, 2019

Cristmas tree / Jõulukuusk

Mulle kohe üldse ei istu see idee, et jõulude ajal vaja kuuski maha võtta... ok, need mis tuleb niikuinii maha võtta, siis pole paha mõte nad koju tuua ja kahtlase väärtusega kommertspüha pidada, nagu meil eelmisel aastal Antsu kuuse latv koju sattus jõulupuuks.
Minu praegused kuused on olnud hoopis sedasorti nagu pildilt võib näha, kuigi viimane katse kadaka istikut maale istuda ei õnnestunud, sest pisike puu kuivas kahjuks ära. Sel aastal siis uus katse.


Wednesday, November 13, 2019

Card / Kaart

Gunnu teatas mulle juba ammu, et ta tahab ka lossiga kaarti sünnipäevaks ja nii ma siis meisterdasin. Täna peame sünnipäevi kõigi tema sõpradega ja nii said kõik poisid omale lossi.


Wednesday, October 30, 2019

Monday, October 07, 2019

Flags / Lipud

Tegin pikka aega vedelenud kangajääkidest lõpuks lipukesed lastele. Kaks pikka rida sai juba paar aastat tagasi valmis, kuid need tükid jäid üle ja otsustasin nendest jääkidest maale kaunistuse meisterdada.


Friday, September 20, 2019

Letters / Tähed

Hakkasin Gunnu sünnipäevaks valmistuma. Mõtlesin need tähed seinale kleepida ja üllatada teda teistsuguse seinadekoratsiooniga.


Thursday, June 27, 2019

Maalide kaustad

Tegin oma lastele kunstitööde hoidmiseks kaaned ja mõtlesin siis korraga, ka õdede lastele samasugused kaaned ära kaunistada.


Thursday, January 10, 2019

Masks / Maskid

Gunnul oli lasteaeda maski vaja ja kuna ma niikuinii juba pikemat aega olen planeerinud talle maski teha, siis nüüd oli lõpuks tagumine aeg asi ette võtta ja tegema hakata.
Vilt oli kodus olemas ja nii ma siis meisterdama asusin. Imestasin, et võrreldes töö mahuga ja et kõik õmblused teen käsitsi, kulus mul nende meisterdamiseks vaid üks päev.
Musta vilti muidugi pidin juurde tooma, kuid see on lausa hämmastav, kui kiiresti maskid saab valmis ja lõpptulemus tuli ka super minu meelest.
Ainuke jama on kummi kinnitamisega - ma tean täpselt millist kinnitust tahan teha, kuid ei oska neid detaile nimepidi otsida. Kinnitusvahendeid otsisin ikka nädalaid, kuni lõpuks käega lõin ja jäin tavalise augu tegemise juurdeXD