Thursday, March 27, 2014

Document holder / dokumentide hoidik

Ma ei teagi kuidas kirjeldada seda uut projekti. Kõik vist algas sellest, et mul ei olnud otseselt kuskil hoida oma mootorsõidukijuhi juhendaja tunnistust ja sellega kaasnevaid teisi dokumente, mida ma autosse ei saa jätta. Siiani on dokumendid nö vedelenud riidenagi juures, jalanõude riiulis, koridorikapil ja elutoas erinevates kohtades. Ja siis ühel hommikul ma teadsin, mida teha ning see projekt oli mul silme ees! 

Vapi kujundasin juba 2-3 aastat tagasi, kuid selle kasutamise realiseerimine on kõik see aeg väga vaevaline olnud, sest kujutise pitsatiks tegemine ei olnudki nii kerge samm kui olin lootnudXD
Igaljuhul otsustasin selle vapi nüüd selle hoidiku peale tikkida. Kui projekti valmis saan, siis panen ülesse ka lõpptulemuse! 

Saturday, March 22, 2014

Present for Ants / Antsu kingitus


Et ma emale ja Lilile kommikarbid meisterdasin ning Ants paistis ka soovivat ühte, siis kasutasin võimalust ja meisterdasin talle ka ühe karbi. Muuhulgas meeldis talle ka see väike lill, mida ma ei julge suurde potti istutada, sest muidu kasvaks see silmapilk tohutult suureks elukaks. Mul on selliseid väikseid potte päris mitu, sest suure taime potti puhastades ei olnud mul südant neid väikseid taimi ära visata ja nüüd on mul neid lilli terve farmitäis:D
Kasutasin juhust ja värvisin Antsule kingitava poti üle ning ta oligi valmis uude koju minema.


Tuesday, March 18, 2014

Mail holder / Kirjade hoidik

 See halg oli alguses mõeldud kütmiseks, kuid saatuse tahtel haaras Kain selle puutüki riidast 6 aastat tagasi ja tõi pealinna, et meie ühisomandis olev kass saaks küüsi teritada sellel. Tehno ei võtnud aga uut mänguasja omaks ja nii seisis see halg nurgas ja ootas uusi mõtteid.

Hakkasin suvel Krahv Blackilt nõudma, et ta mõtleks välja, kuidas küünlajalgadeks kasutatavad veinipudelid seina saab ja ta arvas, et see sama kasutult seisnud puu on selle idee teostamiseks ideaalne puuduv lüli. Nii sai kassikraapimispuust seinakaunistus, millest jäi järele umbes 15 cm pikkune jupp. Ja eile õhtul jalgu töötoas kõlgutades mõtlesin, et sellest jäägist saaks ideaalse saabunud kirjade hoidik. Nii valmiski uus praktiline ese.

Friday, March 14, 2014

Pillowcases / Padjapüürid

Ostsin uute mõõtmetega suured padjad ja otsustasin nende uute patjade padjapüüride puudumise tõttu sobivad ünbrised ise õmmelda. Põhimõtteliselt oli ainult ühte õhtut vaja, et kaks paari padjapüüre õmmelda.


Tuesday, March 11, 2014

Keychain restyle / Võtmehoidja restyle

Eesti energia kinkis mõni aasta tagasi mulle võtmehoidja, et ma rohelise energia poolt hääletasin. Võtmehoidja kulus aga üpris kiiresti koledaks ja ma otsustasin seda uuendada ja samas paremaks muuta, et ta mu käekotiga paremini kombineeruks.


Monday, March 10, 2014

Nail Polishes / Küünelakid

Tooted, mis mulle väga meeldivad, mistõttu teen väikse postituse, et jagada oma lemmiktooteid ka teiega.

Esimene on aluslakk, mis peab mul päris kaua vastu ja teisel pidil on Artdeco kaks ilusat värvi küünelakki, mis kuluvad vist kiiremini ära kui ei ükski teine küünelakk, mida ma varem olen kasutanud. Muuhulgas valgub värv nii ilusti laiali, et ma ei pea üldiselt teist kihti peale panemagi:D