Monday, April 28, 2014

Blondie's gift / Blondie kingitus

Kinkisime Krahv Blackiga Blondiele pesupähklid, et ta ka lõpuks saaks aru, et on suureks saanud ja peab ise pesu pesema:D Tegin igaks juhuks ka juhendi kuidas neid kasutada.

Thursday, April 24, 2014

Restyle / Restyle



Ma ostsin küünlaid ja küünalde nö pakend jäi üle. Et see näeb väga vahva anum välja, siis leidsin talle kiiresti uue otstarbe - jahukanistrina:)



Tuesday, April 22, 2014

Chair cushions / Tooli padjad

Ma pole nii mugavaid patju veel Eestist leidnud nagu need tooli padjad, mis me reisi pealt Krahv Blackiga kaasa võtsime. Esiti tundus, et padjad on natuke väiksevõitu meie toolidele, kuid istudes on ülimugav. Loodan, et nad niipea loppi ei vaju:)



Saturday, April 19, 2014

Cast Iron Pot / Malmpott

Mul ei olnud plaanis seda potti osta, aga olime Atiga jalutuskäigul ja jõudsime sellise isendi ette. Atil oli hunnik lugusid kohe vesta, mida ta kõike seesuguse poti seest on saanud süüa ja me otsustasime ka koju osta ühe malmpoti.
Tõesti, oli ostu väärt!


Saturday, April 05, 2014

Safety wellingtons and toolbox / Turvakummikud ja tööriistakast

Usute või mitte, aga naistele ei tehta turvavarustust! Paljud naised on kurtnud, et neile ei sobi müügil olevad kiivrid, turvariietus ega turvajalanõudXD
Nali-naljaks, aga ma lotendan siiani ringi Krahv Blacki suurte turvapükstega, kui ma puid langetan.


Iseenesest nad ei ole ebamugavad, kuigi võiksid paremini ümber olla, et mugavam oleks ringi liikuda. Samas mõlemad peakatted(turvakiiver saagimiseks ja võsalõikuri näokaitse) ei sobi mulle üldse. Ma pean konkreetselt suurema patsi endale pähe väänama ja paksu mütsi pähe tõmbama(kuumal suvepäeval on see paras katsumus!), et ma peakatte alt üldse välja näeks.

Krahv Black teatas aasta alguses, et neile tulid esimest korda müügile mõned väiksemad turvakummikute numbrid ja see kõige väiksem number 39 on mulle täpselt paras. Täna õnnestus mul nende jalanõudega isegi kohtuda, kuigi nende omanikuks kohe ei plaani saada. 
Ja siin on tööriistakast, mida ma ka alles täna nägin ja endale tahtsin:D Selgus, et ka Krahv Black on juba pikemat aega ümber selle uhke kohvri tiirelnud. Paistab väga asjalik asi ning minu üllatuseks on iga detail nii hästi läbi mõeldud, et ma poleks ise nii paljut isegi tahta osanud.