Tuesday, September 30, 2014

Throw Pillows / Diivanipadjad

Plaanin õmmelda diivanile kaks patja, kuid ma pole kindel kui kaua mul läheb, et see projekt lõpule viia - loodetavasti saan edusammudest varsti järgmised pildid üles panna.


Tuesday, September 23, 2014

Punches / Augurauad

Siin on väike ülevaade minu perforatoritest, mida ma kasutan. Arvasin esiti, et ma hakkan nurki tihedamalt mustriliseks tegema, kuid selgus, et mulle meeldivad tavalised kaardi nurgad rohkem:D


Monday, September 15, 2014

Birthday wishes / Sünnipäeva õnnitlused

Kuna kõige lihtsam on oma tuttavate sünnipäevadel silm peal hoida Facebooki vahendusel, siis tulin ideele, et tavalise teksti asemel võiksin hoopis harjutada kätt paberil ja postitada õnnitlus pildina.
Alguses tuli mul personaalse õnnitluse postitamine märksa paremini välja, kuid praeguseks on kujunenud paar kolm pilti ilma sünnipäeva lapse nimeta, mida olen vaheldumisi kasutanud.
Kui alguses tegin fotoaparaadiga pildi - see on päris vahva projekt -, siis nüüd kasutan pigem skaneerimise võimalust, kuna mu fotoaparaadi objektiivid vajavad puhastamist või pildi hoolsamat töötlemist.

Siin siis mõned näited hiljuti tehtud õnnitlustest: 

Thursday, September 11, 2014

Anna Arrived / Anna sündis

Tegin väikse Anna sünni puhul vanematele kaardi.



Monday, September 08, 2014

Toilet Roll Holder Restyle / Tualettrullihoidiku restyle

Et selles korteris mida me üürime on aastaid olnud tualettrullihoidik päris nirus seisus(vt viimast pilti), siis olen jupp aega mõelnud kuidas probleem lahendada ja teha midagi ilusat asemele. Et mul aga siiani ei tulnud ühtegi head ideed, siis lasin sellel projektil veel settida.
Nüüd isa maad korrastades on näppu jäänud palju vanu laudu põlenud majast ja ma haarasin ühe neist kaasa ning lasin Krahv Blakil lühemaks lõigata ning joonistasin talle meie klanni tunnusest inspireerituna põdra sarve ja kõrva, mille Black tikksaega välja lõikas.
Tahtsin mõnd head sõnumit sellele plaadile, kuid leidsin, et "Omnia ad cubile" loosungit olen juba piisavalt kasutanud ja nii sattusin Buddha tsitaate lugema - see küll pole tema sõnastus, ta on öelnud, et kõik on ühenduses ehk "Everything is connected"... kuid ma leidsin, et seesugune lause "Eventually everything connects" oleks ideaalne mõtisklemiseks. Muidugi kuid hiljem selgus, et inimesed mõtlevad seda lauset lugedes väga kummalistele asjadele, mis on minu mõeldud vaimse arengu teest väga eemal:O ...väga eemal! See oli rohkem šokiavastus minu jaoks, kui põnev üllatusXD
Aga siin pildid töökäigust: