Saturday, April 21, 2018

Retsept - Liha hernejahus

Proovisin seda liha teha valmis lõigatud tükkidega mitmeid kordi, kuid jõudsin järeldusele, et kõige parem on siiski võtta üks suur lihatükk ette ja viilutada see väikesteks lõikudeks - nii saab kõige maitsvamad lihatükid.

Koostisosad
+ Liha
+ Rohelise herne jahu (võib olla ka muu jahu)
+ Muna (viimasel ajal ma ei prae enam munas üldse)
+ Maitseained

Valmistamine
1. Kui kasutad valmis lõigatud lihalõike, siis haamerda need üle. Kui sul on suurem lihatükk, siis lõika eelnevalt sobivateks tükkideks. Võid puistata peale maitseainet(mina lisan natuke lihale ja ülejäänud klopitava muna sisse).
2. Klopi muna vahule ja lisa maitseained.
3. Aseta lihatükid hernejahu sisse ja kata need täielikult jahuga.
4. Kasta jahused lihalõigud muna sisse ja aseta siis pannile.
5. Küpseta liha lõike kuni need valmis saavad.



No comments: