Monday, June 28, 2010

banaanisalat

Emps kinkis mulle "eduka" kursuse läbimise puhul suure kokaraamatu maailmaroogadest - ütleme nii, et kursuse sooritasin tähtajast 3 kuud hiljem - et selle skoorisin 100%, siis võib vist lõpetamist ikkagi edukaks pidada:D 
Raamat ise sisaldab suurel hulgal põnevaid retsepte(sh ka spinatisupp India moodi) ning see banaanisalatiki on sealt kogust. Kirjeldatud oli rohelisi banaane - oletasin küll, et tegu on spetsiaalse sordiga, aga et Eestis seda pole, siis tuli mul hiilgav idee asendada oletatav sort lihtsalt toore banaaniga, mis minu meelest pidi keevale veele ja keetmisele vastu pidama:) Keetmine õnnestus ja banaanid ei lagunenudki keemise ajal ära - pundusid, kuid elasid üle:P
Banaanide keetmise ajal lõikusin kenasti ka salati ja punase sibula, puistasin seemneid ning valasin õligi kaussi - viimasena liitusid salatiga banaanid ning siis või segamine alata.
   
Tulemus oli välimiselt väga kena, kuid maitse poolest oli kohutav - maitsvaim osa oli salat ja sibul:D Selgus, et toores banaan ei kõlba üldse süüa, sest see on nii jahune ja kuivatab jubedal kombel suud:S

No comments: