Wednesday, February 27, 2013

Kalkuniliha pastaga

Uskuge või mitte, aga see söök on üks mu kõige suurematest lemmikutest! Leidsin selle suurepärase retsepti jällegi täiesti kogemata, kui ma soolata toitude artikklit[link] lugesin:

Sunday, February 24, 2013

Friday, February 08, 2013

Magus-hapu kastmega kana-viled

Jah, need kana-viled, ehk siis päriselt fileed, on jõhkralt maitsvad. Olingi juba aastaid imestanud, et kuidas magushaput kastet teha, kuni koperdasin eelmisel aastal kogemata ühe retsepti otsa, mis tõotas vaid head.
Blogi[link], kus olid juhised magus-hapude kanade tegemiseks oli nats segane kohati koguste osas, kuid mu oma interpretatsioon sellest kukkus hästi välja ja fileed maitsesid tõesti hästi, seega kel huvi, siis proovige.

Wednesday, February 06, 2013

Ungari pekk

Minu uus lemmik snäkk õlle kõrvale!

Tuesday, February 05, 2013

Blacki kingitus mulle

Mu isa kinkis emale eelmisel aastal sünnipäevaks kirve. Ma olin sellest kingitusest nii vaimustunud, et mu isa lubas mulle ka samasuguse tööriista kinkida:D

Saturday, February 02, 2013

Suusabaasis oli pidu




Hetked purgis

Pilts rääkis ühest heast ideest, mille ta oli saanud kuskilt. See seisnes selles, et eraldad oma aasta pikkuseks projektiks suure purgi ja kirjutad iga kord väikesele lehekesele sellest vahvast päevast, millega oled ühele poole saanud.