Monday, February 29, 2016

Kohvimasina laud / Coffee Machine Table

Ma tahtsin sellist ajakirjade hoidikut juba ammu meisterdada, aga nagu alati jääb idee pikemaks ajaks settimisele, kui ma ei näe projektis piisavalt palju erinevaid kasutusvõimalusi. Tõsi, nüüd kui Blacki ema meile kohvimasina kinkis ja see pikemat aega erinevatel pindadel kohta otsis arvasin, et nüüd on küll aeg masinale oma koht leida enne, kui Gunnu kõndima hakkab. Mõeldud tehtud - ajakirjahoidik sai omale nö laua peale ja kohvimasin sai ka koha kapi kõrvale, kus on täpselt selline ruum selle masina ja laua jaoks. Olen lõpptulemusega ülirahul.
Lauakese meisterdas Black valmis ja ta tahtis tegelikult ka selle riide ise õmmelda, aga mul õnnestus see töö omale kaubelda. Trukid lõime koos:D Jube, kõige üle tuleb võideldaXD


Wednesday, February 17, 2016

Gunnu mänguasjakast / Gunnu's Toybox

Ostsime aastalõpus Blackiga Gunnule mänguasjakasti ja ma tahtsin selle ise ära kaunistada.
Peale kujundasin nime ja Black põletas selle puitu - pean ütlema, et tema kannatlikkus detailset tööd teha on hämmastav. Ma mäletan, et kui ma viimati pilti tooli sisse põletasin, siis juba veerandi pealt oli tunne, et ma enam ei suudaXD Seega puidu ulatuslikumad põletustööd on nüüd Blacki kanda:D
Värvimise osa tegin aga meeleldi ise - tegelt tahtsin autod ka värvida, kuid Black arvas, et ta ikka põletab need ka sisse. Kuna külgedel sai tulemus suht ebaühtlane, siis edaspidi plaanin pilte vaid värvidega teha.
Esiti mulle tundus, et ma sain selle töö lõpule viidud, kuid nii aasta hiljem leian(lisamärkused on hiljem tehtud), et mänguasjakasti tuleb veel viimistleda. Püüan selle lisatöö varsti ette võtta.


Monday, February 15, 2016

Sympathy Card / Kaastunde kaart

Mu õde võttis minuga ühendust ja palus mul Hollyle kaastundekaarti meisterdada - ma sain temast muidugi natuke valesti aru, ta tahtis, et ma meie pere poolt selle teeksin, kuid lisasin ka õe nime kaardi sisseXD Ega topelt ei kärise vast.
Et ma pole suurem kaastundekaartide tegija, siis vajasin natuke mõtlemise aega ja tulin välja alloleva kujundusega, mis on mõnevõrra sarnane aasta alguses kujundatud kaardile.

Minu kaastunne kõigile osalistele, sest sel aastal olen paraku teinud rohkem kaastunde kaarte, kui kogu mu eelnevatel aastatel vist kokku, ja kurvem asjaolu asja juures on veel see, et selle aasta surmad on nii traagilised olnud.


Tuesday, February 02, 2016

To my Penpal / Kirjasõbrale

Jaa, piinlik lugu, kuid viimastel 10 aastal olen ma olnud väga kehva kirjasõber, õnneks on Joszil ka piisavalt tegemist ja me tõesti kirjutame üksteisele siis, kui lõpuks aega saame.
Et jõuludest on natuke liiga palju aega möödas, siis leidsin, et allolev sõnum sobib tegelt igaks päevaks ja püüdsin seda ka kirjas põhjendadaXD Põhjus on nimelt selles, et ma ei suuda paljude ilusate mõtete ja lööklausetega samastuda - või siis mitte piisavalt, et kasutada neid oma loomingus, kuid et ma olen viimase aasta jooksul palju küünlaid kaunistanud ja see idee meeldib mulle kingitusena endiselt, siis tahtsin ka Joszile teha ühe küünla. Muidugi naljakas aspekt  selle juures on see, et Joszi hakkas mesilasi nüüd pidama ja ta tegi mulle mesilasvahast küünla - et siis küünal küünla vastuXD

Alloleva sõnumi valisin vist peamiselt seetõttu, et minu elu on ilusast veel ilusamaks muutunud ja see jõululugu lihtsalt kummitab peasXD Loodetavasti on see sõnadekombinatsioon ka Joszile abiks igapäeva raskuste kõrval, sest tal on hetkel palju tööd käsil. 

Mustand, mis läheb küünlale: