Thursday, September 28, 2017

Toybox for Liisa / Liisa mänguasjakast

Nii nagu Gunnulegi, tegime ka Liisale mänguasjakasti. Hetkel on see kast veel pooleli, kuid püüan kiirelt ära otsustada, mis pildid külgedele joonistan ja mis värvid valin. Kui nüüd üdini aus olla, siis ka Gunnu kast on poolik veel... arvasin, et lõpetasin, kuid aja jooksul sai mulle selgeks, et kompositsioonilt vajab Gunnu kast veel natuke viimistlemist.

Rääkisin taas Blackiga laste mälestuskarpidest ja sellest, et tegelt pole ma ikka veel maha matnud mõtet, et tahan mälestuskarpe puidust ja ideaalis meisterdaks endiselt iseXD Olin vahepeal kaldumas pappkastide suunas, kuid nüüd on mingi valu mind taas puidu poole vaatama pannud. Black teatas seepeale, et need mänguasjakastid saavadki tulevikus mälestuskarpideks - hea mõte, aga kes jaksab nii kaua hoida asju kuskil ebamäärases kohas, ja kui asju hakata hoiustama neis kastides kunagi, siis tuleks selle käepideme auguga midagi ettevõtta, sest tolm läheb ju kasti.

Igaljuhul oleme jõudnud kastide kujundamisega nii kaugele nagu pildil võib näha. Kuumtöötluse tegi muidu Black, ma vaid kujundasin teksti ja tegin abijooned ette.


No comments: