Wednesday, April 24, 2013

Rice experiment - 5th day / Riisi eksperiment (kolmas katse) - 5. päev

Minu meelest ei ole selles eksperimendis kõik nii nagu peaks olema:D Positiivse sõnumiga riis peaks olema kõige paremas seisus, kuid hetkel juhib see karp hallitustäppide rohkuse poolest - eeldan, et finišisse jõuab ta aga kõige paremas seisus nagu eeskiri ette näeb.
Samas täna hommikul röökis Krahv Black sellele hea sõnumiga riisile: "Loll riis oled!" Kui ma tähelepanu pöörasin, millise karbiga tegemist on, naeratas Black laialt ja kukkus riisi ees vabandamaXD Seega ma ei imestaks, kui Black juba viis päeva positiivse sõnumiga riisikarbile inetusi on lausunud:P

Keskmine riisitops on siis hea sõnumiga, kuid kõige hallituserohkem:D Mõlemasse sõnumitega riisi on tekkinud hallitus ja hallituse lõhn. Ignoreeritav riis lõhnab hapukalt ja paistab lagunevat teistmoodi:) Vähemalt on mingigi erinevus.

Neile, kes pole Masaru Emoto uurimistöödest kuulnud, siis tegemist on katsega, kus vaadeldakse erinevate emotsioonide, helide jane mõju kergesti mõjutatavatele asjadele nagu vesi. Siin[link] on väike ülevaade külmutatud vee kristallidest, millele on öeldud erinevaid lauseid. Ja siin[link] on lõik ühest filmist, mis keskendub huvitavatele uurimustele ning sellele järgnevad mõned selgitavad slaidid vee sisse peidetud sõnumite kohta.

positiivse sõnumiga riis:
 negatiivse sõnumiga riis:
ignoreeritav riis:

No comments: